APO รายงานการเข้าร่วมโครงการย้อนหลัง
รายงานการเข้าร่วมโครงการย้อนหลัง

Industry and Service Sector

Category Title StartDate EndDate Venue Author

Interface Sector

Category Title StartDate EndDate Venue Author
Green Productivity Energy Efficiency in SMEs คุณอัศวิน อัศวุตมางกูล
Green Productivity Energy Auditors คุณจุฑามณี มาศฉมาดล
Development of NPOs Training Course on Management Consultancy with Special Focus on Green Productivity ผศ. ดร. ชุมพล ยวงใย

Agriculture Sector

Category Title StartDate EndDate Venue Author
Agricultural Marketing-Processing Training Course on Organic Product Certification and Auditing คุณธิติมา เนติเวชวิทยา
Agricultural Marketing-Processing Training Course on Logistics Management in Agribusiness คุณอัมพา เปี่ยมทองคำ
Sustainable Development in Agriculture Climate Change and Its Impact on Agriculture คุณอนุภิชญ์ ศุภนิทัศนาภร
Agricultural Marketing-Processing Study Mission on Good Agricultural Practices (GAP) คุณกอบกุล วิภาวสุ
Agricultural Marketing-Processing Study Mission on Developing Reliable, Safe, Green Food Supply Chains คุณสลิลา ยรรยงสวัสดิ์
Agricultural Marketing-Processing Diversification and Value Addition for Agriculture Products คุณวิภาพร สกุลครู
Agricultural Marketing-Processing Supply Chain MGT for Horticultural Crops ดร.วัชรวี จันทรประกายกุล
Agricultural Marketing-Processing Modern Food Safety Management Systems คุณณฤทธิ์ ฤกษ์ม่วง
Agricultural Marketing-Processing Branding of Local Foods & Agricultural Products คุณเจนีตา ชอบตวงทอง
Agricultural Marketing-Processing Approaches & Tools for Improving the Performance of Agribusiness SMEs คุณดำรงค์ ใจยศ
Agricultural Marketing-Processing Tool for Improving the Performance of Agribusiness SMEs คุณกันตพนธ์ แก้วมณี
Agricultural Marketing-Processing Advanced Training Course on Energy Efficiency คุณน้ำเพชร พรหมณา
Sustainable Development in Agriculture Providing Advisory and Training Services to Women on Management of Micro and Small Scale Agro food-processing Enterprises คุณวรันธรณ์ แก้วทันคำ
Agricultural Marketing-Processing Innovations in Food Products คุณโศรดา วัลภา คุณเจริญขวัญ โชติวัฒนะพันธุ์

หมายเหตุ 

บทความทั้งหมดนี้เขียนขึ้นจากประสบการณ์ของผู้ที่ได้เข้าร่วมโครงการของเอพีโอ      มีวัตถุประสงค์เพื่อถ่ายทอดความรู้และแลกเปลี่ยนประสบการณ์ที่ได้รับจากการเข้าร่วมโครงการ ผ่านงานเขียนกึ่งวิชาการที่มุ่งให้ทั้งสาระและความเพลิดเพลินในการอ่าน เนื้อหาในบทความเป็นความคิดเห็นส่วนตัวของผู้เขียน ซึ่งไม่ผูกพันกับองค์กรต้นสังกัดและสถาบันเพิ่มผลผลิตแห่งชาติแต่อย่างใด